Beer Buddy.

Specialøl leveret til døren

 

Koncept.

Beer Buddy er en abonnementservice, der leverer specialøl fra danske mikrobryggerier direkte til kontoret – enkelt og uden bøvl eller besvær. Med nye øl hver uge er idéen at udvidde kendskabet og tilgængeligheden til de mange små bryggerier, der findes, men er svære at finde. Snobberiet, der omgærder specialølkulturen, skal ud af sproget – visuelt såvel som i tale – så de gode øl kan være for alle.

 

Bureau: Schlenzig x Jones

 
Kasse.jpg

Et levende mærke.

Skabt fra aftrykket af bunden på en ølflaske, som et stempel på kvalitet i produkt og den gode oplevelse. Et levende mærke, der giver plads til mere end én fortælling.

bb_web_logo_v2.jpg
wallpaper.jpg
 

Gør gode kollegaer til gode venner

Identiteten skulle kunne favne det hele: Have et glimt i øjet, med øje for kvalitet i hele oplevelsen. Fra navngivning til social media posts. På print, på trøjen, i webshoppen, på flaskerne og i kasserne.

 
BB_elementer_web.jpg

Løbende udskiftning.

Da indholdet i kasserne løbende udskiftes, er identiteten udformet så man nemt kunne indsætte nye øl og produkter på de farvede baggrunde og på den måde kunne Beer Buddy være relevant og bevare sin røde tråd på de forskellige platforme.

Insta_brewtiful.png
Brochure.jpg